Bejelentkezés

regisztrált felhasználóknak

Magirus Mercur 125 (1955)

 
 
Bevethetőség:  Rendezvények tűzoltós programjai, esküvői autó bérlés, gyermek szülinapi zsúrok meglepetése, óvodai-, iskolai tűzoltós bemutatók, filmforgatás, promóció, szomjoltás (cathering), 
  • -Gyártmány: Magirus-Deutz
  • -Tipus: Mercur 125
  • -Gyártási év : 1955
  • -Szomjoltóság flottájába kerülés éve: 2016.
  • -Szállítható személyek száma: 9 fő.
  • -Különlegessége: 2400 L-es víztartállyal rendelkezik.
Története:  Hogyan került hozzánk? Amikor 2007-ben párás szemekkel ültek az ebay.de elött és eladó tűzoltóautókat keresgéltem a vállalkozásom elindításához, ez volt az az autó, amitől leginkább izgalomba jöttem. Természetesen anyagi lehetőségeim határt szabtak álmaimnak, így sokáig kellett várni, hogy valóra váljon. De 2016 nyarán teljes lelki nyugalommal léptem fel a hasznaltauto.hu-ra, mondván : "Megvan minden ami kell, csak körülnézek. " Tévedtem.  Ráadásul az addigi lelki nyugalomnak is annyi lett.  Ez a gyönyörűség évekkel ezelött került Magyarországra, és egy nyugalmazott tűzoltó garázsában pihent, csak arra várva, hogy rátaláljak. Hihetetlenül szép állapotban van, ami annak köszönhető, hogy Magyarországon nem vonult tűzoltóautóként, és még Németországban restauráláson is átesett. Egy barátommal közösen elhatároztuk, hogy nem hagyjuk elkallódni.
 Terveink: Szeretnénk kisebb- nagyobb hibáit kijavítani.  Célunk, hogy minél több emberhez eljuttassuk ezt az igazi kuriózumot. Jó szolgálatot fog tenni az óvodai és iskolai bemutatóinkon. 
 
További képekért kattins ide:
  

Elérhetőségeink

Keress minket

Székhely

1036 Budapest, Árpád fejedelem útja 125

Telefon

Bolt: +36 70 801 0041
Főni:+36 70 382 2882

E-mail

info@szomjoltosag.hu
vaygergely@gmail.com

Kövessen Minket
Copyright © 2022 szomjoltosag.hu - Minden Jog Fenntartva!