Segítség

Segítség, hogyan rendeljünk képet, ajándéktárgyat
 
Szeretnénk segítséget nyújtani a rendeléshez, hogy ne valami szükséges rossz legyen, amin át kell esni, hanem gördülékenyen menjen minden és ne vesszetek el a képek, bögrék és egyéb rendelhető cuccok tengerében.

A rendelés menete:
 
- Ha mindent jól csináltunk, akkor az óvodában találkoztál egy plakátunkkal, amelyen a gyermeked csoportjának neve és mellette egy hozzáférési kód szerepel. Ha elkerülte volna, a figyelmed akkor sincs baj, mert biztosan kaptál egy kis kártyát a gyermeked fényképével és egy kóddal vagy pedig egy mailt egy hivatkozással, amivel digitális formában elérheted ezt a kis kártyát az oldalunkon.
- Kezed ügyében ezzel a kis kártyával leülsz a gép elé és bármely internetes böngészőben meglátogatod a www.szomjoltosag.hu weboldalunkat. Itt a Képtár -> Belépés nevű nagy piros, hegyére állított négyzetben legalul található regisztráció menüpontra kattintasz.
 
 
 
- A kattintás után megjelenik a szokásos ezerszer látott regisztrációs űrlap, amit értelemszerűen ki kell töltened. Kis piros csillaggal jelöljük a regisztrációhoz kötelezően kitöltendő mezőket. Ne aggódj, ebből nem sok van! Amennyiben szeretnél tőlünk postai úton rendelni - esetleg áfás-s számlát kapni -, akkor kérlek, azokat a mezőket is töltsd ki! A lap legalján eldöntheted, hogy szeretnél-e kapni tőlünk hírlevelet. Itt megígérjük, hogy nem fogjuk mindenféle felesleges reklámmal telepakolni a postaládád. Ha hozzájárultál, elfogadtad a feltételeket és kis pipa került a jelölő négyzetbe, akkor nyomj a regisztráció gombra!
 
 
- Ha mindent jól csináltál, kapsz egy e-mailt a sikeres regisztrációról.
Most kezdődik a rendelés igazi menete. Ugyanabban a nagy piros négyzetben a megfelelő mezőbe be kell írnod az e-mail címed és a jelszavad, amit a regisztrációnál megadtál. Kattints a „belépés a képtárba” gombra!
 
- Ezzel beléptél a képtárba. Ha nem látod a képeket, ne ijedj meg, most lesz szükséged a kis kártyára és a rajta lévő hozzáférési kódra. A kódot beírod a neki fenntartott mezőbe, majd a kód megadása gombra kattintasz.
- Ha mindent jól csináltál, megjelenik egy új oldal egy vagy több mappával, amelyik a gyermeked óvodájának, iskolájának nevével van ellátva, ezekben lesznek az ott készült fotók. A kis kártyán vagy mailben kapott kód beváltás után automatikusan érvényesíti az ajándék csoportképet, amit neked kell kiválasztani, nehogy elfelejtsd megrendelni.
 
 
 
 
Itt több mindent is csinálhatsz: a kis képek alapján a „kosárhoz adom” gombbal egy kattintással berakhatod a bevásárló kosaradba a képet. (A képre kattintva megnézheted nagyban.)
Ha megvannak a képek, amiket szerettél volna, továbbléphetsz a „következő lépés” gombra kattintva.
 
Most jön a kuponkód megadása amennyiben kaptál, itt tudod beváltani az ajándék csoportképre.
 
 
 
A kapott kuponkód megadása utáni oldalon tudod kiválasztani azt a képet, amelyiket, szeretnéd. Előbb a „beváltás” gombra aztán az „igen mehet” és végül a „rendben” gombra kattintva.
 
- Itt látod a kosár tartalmát, vagyis az előző oldalon kiválasztott képeket. Itt tudod megadni, hogy milyen méretben szeretnél rendelni a képekből. Ha egyéb ajándéktárgyat szeretnél készítetni a képekből, azt is itt választhatod ki. Elég a kívánt darabszámot megadnod a megfelelő rublikában. Ha digitális formátumban is szeretnéd megkapni a képeket, akkor válaszd ki, és megkapod DVD-n!

 
 
- Hasonló oldalra jutsz, mint a regisztrációnál, de szerencsére a megadott adataiddal már előre kitöltöttük az adatlapot. Kérjük, nézd át, és javítsd, ha valahol valami hiányzik vagy mást szeretnél! Válaszd ki, hogyan szeretnél hozzájutni a rendelt termékekhez, és üzenj nekünk, ha szeretnél! Ezután jöhet az utolsó lépés.

 
- Eljutottál a rendelés véglegesítéséhez. Ha átnézted és minden stimmel, csak kattints a rendelés véglegesítése gombra és készen is vagy!
A megadott e-mail címedre kapsz tőlünk egy rendelés visszaigazoló mailt. Ezek után nincs más dolgod, csak várni a termékeket.
 
 
 
 
 

Elérhetőségeink

Keress minket

Székhely

1036 Budapest, Árpád fejedelem útja 125

Telefon

Bolt: +36 70 801 0041
Főni:+36 70 382 2882

E-mail

info@szomjoltosag.hu
vaygergely@gmail.com

Kövessen Minket
Copyright © 2022 szomjoltosag.hu - Minden Jog Fenntartva!