Rólunk

A Szomjoltóság mint vállalkozás
 
Gergő parancsnokunk agyából pattant ki réges régen. Akkor még csapatépítő tréningeket szervezett és bonyolított le, sörcsapoló tűzoltóautóival. Sok vőlegény és menyasszony köszönheti neki a legény-leánybúcsúját. Aztán a korral az ember is komolyodik, a bulizásnál fontosabbak lettek a gyerekek és azóta a mára több hivatásos illetve önkéntes tűzoltóval és képzett pedagógussal kibővült csapat járja az óvódákat iskolákat.
Fontosnak tartjuk, hogy a gyerekek vidáman töltsék az időt velünk, és otthon legyen mit mesélniük. Úgy is mondhatjuk egyikünk se nőtt fel teljes mértékben. Bármikor előfordulhat, hogy az autót egy elefánthoz hasonlítjuk, a fűrésszel jópoFÁT- vágunk, a nagy bontóbaltával meg a hátunkat vakarjuk. A lényeg, hogy legyen min nevetni és mellette tanulni, megismerni a tűzoltók munkáját.
A kültéri autó, tűzoltóeszköz bemutató és a beltéri tűzvédelmi oktatás is a játékosság jegyében telik. A gyerekek kúszva, guggolva menekülnek a képzeletbeli füst elől...
Évről évre több közoktatási intézmény és rendezvény választ minket. Büszkén mondhatjuk nem volt olyan kihívás, igény aminek nem tudtunk megfelelni. Ha új feladat elé kerülünk, felnövünk a feladathoz és folyamatosan tanulunk. 
 
Profilunk minden ami tűzoltós vagy szórakoztató:

Saját tűzoltóautóinkkal bemutatókat tartunk óvodákban, iskolákban, gyermek születésnapokon. 
Általunk készített gyermek tűzoltó ruhák megvásárolhatók webshopunkban. 
Tűzoltó jelmezeink bérelhetőek farsangra. 
Tűzoltó bemutatóinkon készült fényképekből emléktárgyak rendelhetők képtárunkban. 

Elérhetőségeink

Keress minket

Székhely

1036 Budapest, Árpád fejedelem útja 125

Telefon

Bolt: +36 70 801 0041
Főni:+36 70 382 2882

E-mail

info@szomjoltosag.hu
vaygergely@gmail.com

Kövessen Minket
Copyright © 2022 szomjoltosag.hu - Minden Jog Fenntartva!