Webshop
Kosár tartalma (0)
Adatok megadása
Véglegesítés
Következő lépés

Tűzoltóruha (kabát+nadrág, fényvisszaverős névtáblával)

Katt a nagyításhoz
Ár: 20 950 Ft (15 294 Ft + ÁFA)

Elérhetőség:
Raktáron

Gyermek tűzoltó ruha mindennapi használatra.

Ruha méret:
Bélés:
Névtáblára név:
Rendelendő mennyiség:
1 db
Gyermek tűzoltó ruha mindennapi használatra.
 
Eddigi kis tűzoltó vásárlóink büszkén viselik ruháinkat a hétköznapok során. Vigyázat! Viselőjük hamar hozzászokik a tűzoltókat övező feltűnéshez és elismeréshez. Ugyanakkor  a kis Tűzoltóknak be kell tartani a hivatáshoz méltó viselkedési normákat: Szót fogadni előljárójának, segíteni a bajba jutottakat. 
 
Ruháink minősége és felszereltsége: Tudjuk, hogy a kis Hősök öltözéke mindig különleges igénybevételnek vannak kitéve, éppen ezért a legkíválóbb kevertszálas anyagból készítjük, a nadrágon pedig külön gyöngyvászon térdvédőt alakítottunk ki.  A ruha külső anyaga vízhatlan szövet, gallérjában rejtett kapucni található.  A fényvisszaverő és a láthatósági csíkoknak köszönhetően gyermeke még rossz látási viszonyok között is mindig látható, és biztonságban van. A  fényvisszaverő TŰZOLTÓSÁG hátfelirattal és a fényvisszaverő névtáblával lesz igazán vagány és egyedi. Mivel gyorsan nőnek a gyermekek, ezért a ruhába +1 méret van felhajtva. A ruha minősége olyan, hogy kinövés után is tovább ajándékozható, csak a tépőzáras névtáblát kell cserélni.  
 
Méretezés: Gyermek ruháinkat 10 féle méretben gyártjuk, hogy mindenki megtalálja azt, ami sokáig jó lesz. A ruháinkat +1 mérettel nagyobbra varrjuk, majd a kabát és nadrág végét visszahajtva felvarrjuk. Így kinövés esetén a felhajtott részt le lehet bontani, és így tovább hordható. ( pl a 110 esként vett ruha 116-ossá alakítható)
 
Bélés: Polár és vászon béléssel is készítjük:

Polár bélés : Azoknak ajánljuk, akik egy vagány és minőségi téli-átmeneti ruházatot keresnek gyermeküknek..( De csak akkor, ha viselője képes lesz a lakásban levenni, mert ott meleg lesz.)
 
Vászon bélés: Tűzoltó őrülteknek, akik télen-nyáron ebben lesznek, valamint azoknak, aki lakásban, vagy farsangi jelmezként is használni szeretnék.  

Egyedi névtábla: A ruha ára tartalmazza a fényvisszaverő névtáblát, ezért kérjük a megjegyzés rovatba megírni viselője nevét. 
 
Hátfeliratozás: A TŰZOLTÓSÁG hátfeliratot tartalmazza a ruha ára. Ezen felül kérhető település név is rá + 1990 Ft-ért
  
 
 
Figyelmeztetés!  Az általunk gyártott gyermek tűzoltó ruhának (a viselőjéhez hasonlóan) lángálló képessége nincs, ezért mindkettőt tartsa távol a tűztől. 

Elérhetőségeink

Keress minket

Székhely

1036 Budapest, Árpád fejedelem útja 125

Telefon

Bolt: +36 70 801 0041
Főni:+36 70 382 2882

E-mail

info@szomjoltosag.hu
vaygergely@gmail.com

Kövessen Minket
Copyright © 2022 szomjoltosag.hu - Minden Jog Fenntartva!