Webshop
Kosár tartalma (0)
Adatok megadása
Véglegesítés
Következő lépés

Tűzoltókabát (fényvisszaverős névtáblával)

Katt a nagyításhoz
Ár: 14 990 Ft (10 943 Ft + ÁFA)

Elérhetőség:
Raktáron


Ruha méret:
Bélés:
Megjegyzés:
Rendelendő mennyiség:
1 db
Gyermek tűzoltó kabát, mindennapos használatra.
Ruháink minősége és felszereltsége: Tudjuk, hogy a kis Hősök öltözéke mindig különleges igénybevételnek vannak kitéve, éppen ezért a legkíválóbb kevertszálas anyagból készítjük.  A ruha külső anyaga vízhatlan szövet, gallérjában rejtett kapucni található.  A fényvisszaverő és a láthatósági csíkoknak köszönhetően gyermeke még rossz látási viszonyok között is mindig látható, és biztonságban van. A  fényvisszaverő TŰZOLTÓSÁG hátfelirattal és a fényvisszaverő névtáblával lesz igazán vagány és egyedi. Mivel gyorsan nőnek a gyermekek, ezért a kabát ujjába +1 méret van felhajtva. A ruha minősége olyan, hogy kinövés után is tovább ajándékozható, csak a tépőzáras névtáblát kell cserélni.  
 
Méretezés: Gyermek ruháinkat 10 féle méretben gyártjuk, hogy mindenki megtalálja azt, ami sokáig jó lesz. A ruháinkat +1 mérettel nagyobbra varrjuk, majd a kabát végét visszahajtva felvarrjuk. Így kinövés esetén a felhajtott részt le lehet bontani, és így tovább hordható. ( pl a 110 esként vett ruha 116-ossá alakítható)
Bélés: Polár és vászon béléssel is készítjük:
Polár bélés : Azoknak ajánljuk, akik egy vagány és minőségi téli-átmeneti ruházatot keresnek gyermeküknek..( De csak akkor, ha viselője képes lesz a lakásban levenni, mert ott meleg lesz.)
 
Vászon bélés: Tűzoltó őrülteknek, akik télen-nyáron ebben lesznek, valamint azoknak, aki lakásban, vagy farsangi jelmezként is használni szeretnék.  
Egyedi névtábla: A kabát ára tartalmazza a fényvisszaverő névtáblát, ezért kérjük a megjegyzés rovatba megírni viselője nevét. 
 
Hátfeliratozás: A TŰZOLTÓSÁG hátfeliratot tartalmazza a ruha ára. Ezen felül kérhető település név is rá + 1990 Ft-ért

Figyelmeztetés!  Az általunk gyártott gyermek tűzoltó ruhának (a viselőjéhez hasonlóan) lángálló képessége nincs, ezért mindkettőt tartsa távol a tűztől. 
 

Elérhetőségeink

Keress minket

Székhely

1036 Budapest, Árpád fejedelem útja 125

Telefon

Bolt: +36 70 801 0041
Főni:+36 70 382 2882

E-mail

info@szomjoltosag.hu
vaygergely@gmail.com

Kövessen Minket
Copyright © 2022 szomjoltosag.hu - Minden Jog Fenntartva!