Szolgáltatásaink

Óvodai Iskolai bemutató

Tűzoltós programok bölcsödék, óvodák, iskolák részére.
 
A Szomjoltóság csapata sokszínű programjaival, játékaival, és bábelőadásaival hozza közelebb a tűzoltók különleges életét. 14 éve folyamatosan bővítjük szolgáltatásainkat, flottánkat, így mára az egyik legsikeresebb óvodai és iskolai programmal büszkélkedhetünk.
  Tűzoltóautóink és személyzetük számtalanszor teljesítettek szolgálatot délelőtti óvodai programokon, hétvégi vagy délutáni családi napokon, osztályok közötti vetélkedőkön, és csaltak mosolyt rengeteg gyermek arcára.
 2020 ban elkészült Tűzoltó parkunk, ahol különleges tűzoltós programokkal és élményellel várjuk a csoportokat.
Programjainkon a gyermekek és pedagógusok is igazi tűzoltóknak érezhetik magukat. Megtekinthetik vidám bábelőadásainkat, ami egy mini tűzoltóautóban játszódik, beöltözhetnek tűzoltónak, készítünk egy csoportképet, részt vehetnek tűzoltóautó és felszerelés bemutatóinkon, valamint izgalmas játékok is várják őket: menekülési feladatok, óriáskirakók és buborék csata. A felnőttek átélhetik a valódi tűzoltás élményét a tálcatűz oltási gyakorlatunkon. A tűzoltóautó formájú légvárunkban pedig a gyermekek garantáltan lemozoghatják felesleges energiáikat.
 
 
Főleg óvodák részére ajánlott, délelőtti pedagógiai programjaink: 
 
 
 Iskolák és óvodák délutáni, hétvégi rendezvény programok: 
 
 
 3.ik kerületi Tűzoltó Parkunk kedvezményes szolgáltatásai,óvodás csoportok, osztályok számára:  
 
 
 
 
Iskolába, óvodába kivonuló szolgálatunk programajánlata a következő: 
 
 Tűzoltós gyermekprogramok:  (választott csomagtól függően)
Az intézménybe látogató különleges élményeket több állomásra bontjuk, így egymással párhuzamosan, több helyszínen zajlanak egy időben, pontos ütemterv szerint, és azokat a korosztályi sajátosságok figyelembe véve tudjuk alakítani.  Óvodai bemutatóinkat általában  9:00-11:30 között tartjuk. Iskolákban, családi napokon, rendezvényeken a rendelkezésre álló időt töltjük ki. Rossz idő esetére sátorral készülünk, vagy pót időpontot biztosítunk, esetleg beltéri játékokkal kompenzáljuk a kieső programelemeket. A programot minimálisan 100 fő költségén vállaljuk. Kisebb létszám esetén 
 
 
- Beöltözés tűzoltónak (5-10 perc): Ezen a napon mindenki tűzoltónak érezheti magát, hiszen a teljes csoport számára elegendő kabátot viszünk, hogy mindenki beöltözhessen. (gyermekek és felnőttek egyaránt).  Mindig nagy öröm a csillogó gyermekszemeket látni, ahogy megkapják a kabátokat, és büszke tűzoltóként viselik bemutatóink során. 
 
- Tűzoltóautó és felszerelés bemutató (20-30 perc): A gyönyörű tűzoltóautónkat, és a rajta található eredeti felszereléseket, a gyermekek nyelvét jól ismerő tűzoltóink mutatják be. Sok érdekesség és szórakoztató részlet mellett nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a gyermekek a különböző veszélyforrásokkal is tisztában legyenek.   Igény szerint az autóba is be lehet ülni.
 
- Tűzoltóautós bábszínház: (30-40 perc) Egy kis tűzoltóautó a bábparavánunk, amit a csoportszobában , tornateremben állítunk fel. Ennek a redőnye mögött játszódnak a 3 felvonásból álló rövid és szórakoztató meséink. Kétféle előadás közül lehet választani: A „ Pompi a tűzoltó manó”  és a folytatása a „ Kalandok Manófalván „ c meséinket. A felvonások között a hasznos tanulságokat is átbeszéljük, így a gyermekek könnyen megjegyezhetik, mit kell tenni baj esetén.  Természetesen a jó hangulatra, és a játékosságra is odafigyelünk, hiszen fő mottónk a ”játszva tanulni”. 
 
- Csoportkép készítés (5 perc): A tűzoltóautó előtt készítünk egy emlék fotót a tűzoltónak öltözött kis csapatról. A képekből a szülők igény szerint rendelhetnek fotót, bögrét, kirakót az intézményen keresztül ( 500 Ft/ csoportkép). De arra is van lehetőség, hogy kedvezményes áron beépítsük 1 db csoportkép árát a programba ( 400 Ft/ kép) és így minden résztvevő kap egy csoportképet a program mellé, így nem kell a rendeléssel bajlódni. 
 
Tűzoltós játékaink:  Kül- és beltéren is egyaránt játszható játékok, időtartam 10-15 perc állomásonként.​
 
- Tömlőlabirintus: 
A kis tűzoltóink feladata, hogy a töm
lő mentén tapogatózva jussanak ki a képzeletbeli füstből. A füsttel teli lakásban a füst alatt kúszva, négykézláb kell kimenekülni, így játék során ezt a menekülési módot gyakorolják a gyermekek. Valódi tűz esetén egy az egyszerű módszer is életet menthet. 
 
- Buborék csata:  
Örök kedvenc, és megunhatatlan szórakozás: a buborék pukkasztás. Itt a gyermekek játsszák a tűz szerepét, ahogy a habbal oltás során az oltóhab buborékjait kipukkasztják a lángok. A játék garantáltan minden korosztály számára önfeledt szórakozást kínál. 
 
-Óriás puzzle: 
Minden aznapi tűzoltós programról egyedi óriás méretű kirakót viszünk.  Az óriás puzzlen található rajzok kirakása segít a gyermekeknek újra átélni, és feldolgozni  ezt a sokszínű élményt, amiket a tűzoltós programjaink jelentenek.   ​
 
- Tűzoltási bemutató és gyakorlat (15 perc)
A nap lezárásaként, minden csoportnak egyszerre tartjuk meg a tálcatűz oltási gyakorlatunkat. Itt valódi lángok oltásával mutatjuk meg, hogyan kell helyesen használni a kézi
 tűzoltókészüléket. Megtanítjuk azt is, mit kell tenni egy gyermeknek, ha tüzet észlelnek. A nevelőtestület bátor tagjai is kipróbálhatják magukat tűzoltás közben, a gyermekek nagy bíztatása közepette. Igazán élmény dús és látványos lezárása a tűzoltási bemutató, ennek a különleges  és élmény dús napnak.
 
- Tűzoltóautó légvár:
Egyedi gyártású felfújható tűzoltóautónkba Pompi a tűzoltó manó várja a gyermekeket egy kis önfeledt ugrándozásra. Rossz idő esetén beltéren is felállítható. Időtartam csoportonként általában 20 perc.
 
 
 
 
Programcsomagok árai: 
Óvodai, iskolai programjaink költségét résztvevő gyermekenként számoljuk. Minimális költség hétköznap 100 fő díja, 100 fő alatt egyedi ajánlattal.  
 
 
 „Játékos Tűzoltó nap” Beöltözés tűzoltónak, tűzoltóautó és felszerelés bemutató,   tűzoltós játékok (tömlőlabirintus, buborék csata, óriás kirakó) tűzoltási bemutató és   gyakorlat.
 
1200 Ft / fő
2024.03.18 elött 1000 Ft/fő
               
 
 Tűzoltóautós Bábszínház” 3 felvonásos bábelőadás, csoportkép készítés, tűzoltó   játékok (tömlőlabirintus, buborék csata, óriás kirakó) 
 Választható előadásaink: „Pompi a Tűzoltó manó”, vagy „Kalandok Manófalván”
 
1200 Ft/fő 024.03.18 elött 1000 Ft/fő
                                                        
 
Tuti csomag” Egy igazán komplex program, mely „Tűzoltó nap” és a „Tűzoltóautós   Bábszínház”  összes elemét tartalmazza. Bábelőadás, beöltözés tűzoltónak, csoportkép   készítés, tűzoltóautó és felszerelés bemutató, tűzoltó játékok (tömlőlabirintus, buborék   csata, óriás kirakó), tűzoltási bemutató és gyakorlat. 
 
1800 Ft/fő
2024.03.18 elött 1500 Ft/fő
 
 
Kiegészítő szolgáltatásaink, melyek a kívánt programcsomag mellé választhatóak. 
 
Tűzoltóautó légvár: +400 Ft/fő,minimum 40.000 Ft  Külön napon (nem a csomag mellé): 60.000 Ft+áfa
 
Egyedi ajánlat is kérhető: Családi napokra, pedagógusok csapatépítő napra, több intézményt, vagy sok csoportot magába foglaló megrendelésekre, egyedi igények szerint összeállított programokra További lehetőségek: tűzoltóautó húzó verseny, tűzoltó helikopter irányítás, céltáblás kisház oltás, kincskereső játék, tömlőteke, csizmadobó verseny, habparty, tűzoltás fotózással és helyszíni fotónyomtatással, csapat és sorversenyek,  stb.
Az ajánlathoz kérjük megadni a várható létszámot és az igényelt programokat/elképzeléseket.
 Időpont foglalás, információ: Vay Gergely / info@szomjoltosag.hu / +36-70-382-28-82 /www.szomjoltosag.hu
 
Fényképek megtekintéséhez kattints ide:  
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Elérhetőségeink

Keress minket

Székhely

1036 Budapest, Árpád fejedelem útja 125

Telefon

Bolt: +36 70 801 0041
Főni:+36 70 382 2882

E-mail

info@szomjoltosag.hu
vaygergely@gmail.com

Kövessen Minket
Copyright © 2022 szomjoltosag.hu - Minden Jog Fenntartva!