Szolgáltatásaink

Tűzoltós születésnap, házibuli

Tűzoltós házibuli, igazi tűzoltóautóval, izgalmas játékokkal, tűzoltással..
 
A Szomjoltóság házhoz megy gyönyörű tűzoltóautójával és tűzoltós programjaival, és igazán különleges élményt nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt.   
 
 Kiknek ajánljuk?
- Születésnapokra, ha igazán különleges élményre vágytok, és már unjátok a játszóházas, lufitaposós bulikat. 
- Játszóterek, lakóparkok közösségének, hogyha szeretnétek egy különleges délutánt gyermekeiteknek. 
- Magánóvodák, bölcsődék, játszóházak kis létszámú rendezvényére. 
 
 
Házibuli csomag, költsége 40.000 Ft+ áfa, időtartam kb 1-2 óra. 
  • Megérkezés: Házhoz visszük tűzoltóautónkat ( bp-i kiállással, vidékre + 250 Ft/km)
  • Bemutató: A tűzoltóautó és a felszerelések megismerése. Miért van az autón elefántormány, tücsökcsáp? Mire használják a tűzoltók a minimaxot? Hogy működik az óriás buborékfújó? 
  • Utazás: Utaztatok már tűzoltóautóval? Itt az ideje, ugyanis megyünk egy kört a tűzoltóautóval.
  • Kötélhúzás: Előfordul, hogy menet közben "véletlenül" elfogy az üzemanyag.  Ilyenkor a gyerekek húzzák el a tűzoltóautót kötéllel. Nagy az autó, nagy az élmény.    
  • Céltáblás kisház oltás vagy tűzoltós kirakó. Ha az idő és a szülők is megengedik, akkor egy kis locsolós játékot játszunk, ahol az égő ház ablakait kell eloltani. Ha nem olyan jó az idő, akkor tűzoltós kirakóval eészítjük ki a programot.  
   
 
Tálcatűz oltás:
Különleges élmény, ahogy igazi lángokat olthatnak egy vízzeloltó készülékkel.  De szülinapi torta helyett, a tűztálca elfújására is van lehetőség.  
 
    
 
  Gyermeked unja az építőkockát, akciófigurákat...? Lepd meg igazi tűzoltó autóval! A Szomjoltóság házhoz viszi az eddig csak utcán, szirénzázva láthatott autót benne a titokzatos eszközökkel, szerszámokkal.   Igazi meglepetés, hasznos és szórakoztató időtöltés: tűzoltóautó bemutató, oktatás és játék, beöltözés tűzoltónak és fotózás.
Gyerek és felnőtt születésnapok igazi fénypontja, amikor begördül a ház elé a csodálatos veterán tűzoltóautónk.  A vendégek nemcsak a muzeális tűzoltóautóval, az eredeti tűzoltó-felszerelésekkel és a tűzoltók munkájával ismerkedhetnek meg, hanem még némi tűzvédelmi ismeretekkel is gazdagodhatnak.  De természetesen az önfeledt játék és szórakozás sem marad el.  Lesz pacsálás, locsolás, tűzoltás, móka-kacagás. Erre a napra garantáltan mindenki emlékezni fog. 

 Egyedi igény szerint tudunk külön fotóst biztosítani, illetve vállaljuk sorversenyek, vetélkedők lebonyolítását is. 
 
 Nekünk írták: 
- Nagyon köszönjük ezt a csodálatos napot! A fiam úgy aludt el, hogy a következő születésnapjára is ugyanezt a meglepit kérte sőt, jövőhéten is meghívjuk újra a tüzoltó bácsit?- kérdezte. Azt hiszem, ez mindent elárul. Ráadásképp a szülők is élvezték. Sőt!
Felülmulta az elképzeléseinket! Minden jót kívánunk!
- Köszönjük szépen a tegnapi meglepetést,óriási élmény volt a kölyköknek és nekünk felnőtteknek is!!!Kb százszor kérdezték,hogy mikor jön vissza a tűzoltóautó!!!  Remek ajándék volt,reklámozni fogom! 

Elérhetőségeink

Keress minket

Székhely

1031 Bp, III.ker. Amfiteátrum utca 10.
(Bolt: 1031, Bp. III.ker. Torma Károly u 1)

Telefon

Bolt: 06-1/609-66-46
Főni: 06-70/382-2882

E-mail

info@szomjoltosag.hu
vaygergely@gmail.com

Kövessen Minket
Copyright © 2015 szomjoltosag.hu - Minden Jog Fenntartva!