Szolgáltatásaink

Óvodai Iskolai bemutató

Tűzoltós programok bölcsödék, óvodák, iskolák részére.
 
Tűzoltós programjaink (programcsomagtól függően):
 • - Bábszínházas tűzoltóautó: "Pompi a Tűzoltómanó" c Bábelőadással
 • - Beöltözés tűzoltónak: Minden gyermek tűzoltó kabátot kap, és beülthet a tűzoltóautóba.
 • - Tűzoltóautó és felszerelés bemutató: Tűzoltók munkájának megismerése, előadás a gyermek nyelvén. 
 • - Tűzoltási gyakorlat: Pedagógusok részére tálcatűz oltás kézi tűzoltókészülékkel. 
 • - Tűzoltós játékok és vetélkedők: Buborék csata, óriás puzzle, tömlőlabirintus, csizmadobó verseny, tűzoltóautó húzó verseny, füstalagút, stb. (családi napra is ) 
 • - Benti foglalkozás pedagógusainkkal: Mit kell tenni tűz esetén, füstből menekülés, meggyulladt ruha, stb 
 • - Tűzoltós fotózás: csak csoportkép készítés intézményben történő rendeléssel, vagy teljes fotózás, webáruházban történő rendeléssel. 
Rólunk, bemutatóinkról: 
Mi lehet több tízezer gyermekmosoly mögött? 9 év alatt több, mint 400 intézményben jártunk tűzoltós bemutatóinkkal.  (Ha kíváncsi vagy hol jártunk már, kattints ide: TÉRKÉP) Többségében évről évre visszavárják kis csapatunkat, hogy mosolyt csaljunk a gyermekek arcára, és egy felejthetetlen tűzoltós napot tartsunk nekik. Olyat, ahol a vidám programjaink során hasznos dolgokat is tanulhatnak a tűzzel kapcsolatban. A pedagógusaink az évek során több, mint 2600 csoportnak tartottak már játékos foglalkozásokat arról, hogy hogyan kell kimenekülni a füsttel teli lakásból, vagy mi a teendő, hogyha meggyullad a ruhánk. A gyermekek nyelvén értő tűzoltó kollegáink 40-50.000 gyermeknek tartottak már tűzoltóautó és felszerelés bemutatót. Sok gyermek álma akkor vált valóra, amikor beülhettek a tűzoltóautó kormánya mögé.  A bemutatóink tetőpontja a tűzoltási gyakorlat, ahol a pedagógusok végre valódi körülmények között gyakorolhatják, hogyan kell használni a kézi tűzoltókészüléket. Ennek a hiánypótló lehetőségnek köszönhetóen már több ezer tanító - és óvó néninek sikerült olyan használható tudást és rutint átadni, amire egy tűz esetén nagyon nagy szükségük lehet. A gyermekek nagy örömére mindenki tűzoltó kabátba öltözthet. A szülők örömére pedig a program mellé jár (teljes fotózás esetén)  egy ajándék kupon, amivel egy ajándék csoportképet is választhatnak a weboldalunkon.  A Bábszínházas tűzoltóautónk Pompi a Tűzoltómanó kedves meséit viszi házhoz, ahol a gyermekek 3 szórakoztató előadásán keresztül tanulhatják meg, hogy mikor mit kell tenni, hogyha bajba kerültek. 
 
 Kik vagyunk? Miből? Hogyan?  Csapatunkban hivatásos-,  önkéntes tűzoltók és  lelkes pedagógusok dolgoznak azon, hogy minden évben jobb, és színesebb programot tudjunk nyújtani. Sajnos nincs mögöttünk sem állami- vagy önkormányzati támogatás, sem pedig alapítványi hozzájárulás. Csupán lelkesedés, egy jó ötlet, nemes cél, és gyönyörű tűzoltóautók, amiket a program költségéből és az ott készült vagány tűzoltós fényképek eladásából igyekszünk fedezni/fenntartani/fejleszteni.
 
 
Választható programcsomagok:
 
- " Tűzoltó leszel" csomag: -  Tűzoltós játékok és vetélkedők: 500 Ft/ fő 

Ezt a csomagot családi napra, sportnapra, délelőtti, vagy délutáni játszós programként ajánljuk, ahol a lényeg az önálló játék, szórakozás. A résztvevők csapatokban járják körbe a helyszíneket, ahol különböző érdekes feladatok várják őket. A szórakoztató játékaink során a gyermekek megtapasztalhatják milyen a tűzoltók munkája, valamint begyakorolhatják, mit kell tenniük tűz vagy füst esetén. Játékok összeválogatásánál a csoportok száma, helyszín, életkor, időjárás, összlétszám, helyi segítők számának függvényében állítjuk össze a legmegfelelőbbeket.    Beltéren és kültéren játszható játékaink:Tömlőlabirintus, Léglövölde, Füstből menekülés, Habroham, Szerismeret, Tűzoltó Kvíz,  Óriás Puzzle, Mentőkötél fonás, Tömlőteke, Meggyulladt ruha oltása, Tűzoltó helikopter irányítása Csak kültéren játszható játékaink: Tűzoltóautó-húzó verseny, Céltáblás kisház oltás, Tűzoltósugár szerelés, Tálcatűz oltás, Csizmadobó verseny , Ugróponyva, Trükkös vízhordás, 
 
 - "Tűzoltó nap” csomag: Tűzoltóautó bemutató, tűzoltással, benti foglalkozással. 
 
 • -  Csak kinti program: 600 Ft/fő (Beöltözés tűzoltónak, Tűzoltóautó és felszerelés bemutató, Beülés a tűzoltóautóba, Tűzoltási gyakorlat)
 • - Teljes program: 700 Ft/ fő (Játékos benti foglalkozás a csoportszobában, Beöltözés tűzoltónak, Tűzoltóautó és felszerelés bemutató, Beülés a tűzoltóautóba, Tűzoltási gyakorlat)
 •  
- " Tűzoltós bábszínház" : Pompi a Tűzoltó Manó c. előadással. , 800 Ft/fő
 • Bábszínházunkban egy kis tűzoltóautó a bábparaván, ahol a redőny mögül elevenedik meg Csepregi Csilla mesekönyvének 3 kedves kis története. Az előadások között átbeszéljük a mesék tanulságait, valamint a gyermekek további érdekességeket tudhatnak meg a tűzoltók munkájáról. Természetesen a jó hangulatra, és a játékosságra is odafigyelünk, hiszen fő mottónk a ”játszva tanulni”. 
 
​- "TUTI" programcsomag  ( Bábelőadás és tűzoltós játékok, vagy tűzoltóautó bemutató, tűzoltással)  Költsége: 1000 Ft/ fő , Tartalma: 
 • -„Tűzoltós bábszínház”- Pompi a Tűzoltó Manó c. előadás,
 • -Tűzoltós csoportkép készítés,-
 • Jó idő esetén: Kinti program (Beöltözés tűzoltónak, tűzoltóautó bemutató, tűzoltási gyakorlat). Rossz idő esetén: „Tűzoltó leszel”- beltéri tűzoltós játékok.
A programcsomagok árai minimum 80 fő esetén érvényesek. Ez alatt egyedi ajánlat szerint. Programcsomagok mellé ingyenesen kérhető szolgáltatás a tűzoltós fotózás. 
 
Tűzoltós fotózás : 
 
 • -Teljes fotózás: Egyéni képet, csoportképet és életképeket készítünk, amit a szülők a weboldalunkon rendelhetnek meg.  A teljes fotózás esetén mindenki egy egyéni kupont kap tőlünk, amivel egy ajándék csoportképet is választhatnak a weboldalon.
 • - Csak csoportképes fotózás: Csak csoportképet készítünk, amiből az óvodában rendelhetnek a szülők egy egyszerű rendelő papír kitöltésével. A rendelések átadása és fizetése az intézményben történik.  A csoport termékcsomagot kap ajándékba (bögre, kirakó, naptár, 4 db csoportkép)       
Időpont egyeztetés, további információ:  Vay Gergely 06-70-382-28-82
 
Fényképek megtekintéséhez kattints ide:  
 
 
 
 
 
 
 
 Merre jártunk eddig?
 
 
 

Elérhetőségeink

Keress minket

Székhely

1031 Bp, III.ker. Amfiteátrum utca 10.
(Bolt: 1031, Bp. III.ker. Torma Károly u 1)

Telefon

Bolt: 06-1/609-66-46
Főni: 06-70/382-2882

E-mail

info@szomjoltosag.hu
vaygergely@gmail.com

Kövessen Minket
Copyright © 2015 szomjoltosag.hu - Minden Jog Fenntartva!