Szolgáltatásaink

Óvodai Iskolai bemutató

 
 
  Tűzoltó nap”
Tűzoltós programcsomag óvodák,iskolák részére.
 
Mi lehet több tízezer gyermekmosoly mögött? 8 év alatt több, mint 320 intézményben jártunk tűzoltós bemutatóinkkal.  (Ha kíváncsi vagy hol jártunk már, kattints ide: TÉRKÉP) Többségében évről évre visszavárják kis csapatunkat, hogy mosolyt csaljunk a gyermekek arcára, és egy felejthetetlen tűzoltós napot tartsunk nekik. Olyat, ahol a vidám programjaink során hasznos dolgokat is tanulhatnak a tűzzel kapcsolatban. A pedagógusaink az évek során több, mint 2000 csoportnak tartottak már játékos foglalkozásokat arról, hogy hogyan kell kimenekülni a füsttel teli lakásból, vagy mi a teendő, hogyha meggyullad a ruhánk.  Így a gyermekek nyelvén értő tűzoltó kollegáink 40-50.000 gyermeknek tartottak tűzoltóautó és felszerelés bemutatót. Sok gyermek álma akkor vált valóra, amikor beülhettek a tűzoltóautó kormánya mögé.  A bemutatóink tetőpontja a tűzoltási gyakorlat, ahol a pedagógusok végre valódi körülmények között gyakorolhatják, hogyan kell használni a kézi tűzoltókészüléket. Ennek a hiánypótló lehetőségnek köszönhetóen már több ezer tanító - és óvó néninek sikerült olyan használható tudást és rutint átadni, amire egy tűz esetén nagyon nagy szükségük lehet. Ezen a napon a gyermekek nagy örömére mindenki tűzoltó kabátba öltözthet. A szülők örömére pedig a program mellé jár (teljes fotózás esetén)  egy ajándék  fényképes szolgálati igazolvány is, amivel megtekinthetik a képeket, és ajándék csoportképet is választhatnak a weboldalunkon.
 
 Kik vagyunk? Miből? Hogyan?  Csapatunkban hivatásos-,  önkéntes tűzoltók és  lelkes pedagógusok dolgoznak azon, hogy minden évben jobb, és színesebb programot tudjunk nyújtani. Sajnos nincs mögöttünk sem állami- vagy önkormányzati támogatás, sem pedig alapítványi hozzájárulás. Csupán lelkesedés, egy jó ötlet, nemes cél, és gyönyörű tűzoltóautók, amiket a program költségéből és az ott készült vagány tűzoltós fényképek eladásából igyekszünk fedezni/fenntartani/fejleszteni.
 
"Tűzoltó Nap" programja: A Szomjoltóság csapata házhoz megy a gyönyörű tűzoltóautóival, hogy a gyermekek egy változatos programsorozat keretében ismerkedjenek meg a tűzoltók munkájával, felszereléseivel, a tűz esetén teendőkkel.  Előadásainkat úgy alakítottuk ki, hogy azok a gyermekek számára is kellően érthetőek, szórakoztatóak legyenek ahhoz, hogy ez az izgalmas nap egy örök élmény legyen a számukra.  A program mellé egy rajzos emlékkönyvet is adunk ajándékba, mely segít felidézni, és megérteni az átélt élményeket..  
 
 
Játékos foglalkozás
Beöltözés tűzoltónak
Tűzoltóautó bemutató
Tűzoltási gyakorlat
Játszva tanulni: Pedagógusunk segítségével játszva ismerkednek meg a tűzzel kapcsolatos fontos tudnivalókkal. (Füstből menekülés, ha meggyullad a ruha, stb)
„ Tűzoltó leszel”: Ezen a napon minden gyermek és felnőtt igazán tűzoltónak érezheti magát, mert annyi tűzoltó kabátot viszünk, hogy a teljes csoport be tud öltözni.   
   Gyermekek nyelvén: A tűzoltóautó és a különleges felszerelések megismerése után, további élmény vár a gyerekre: Beülhetnek a kormány mögé is.
 
  Izgalmas tűzoltás: A dolgozók valódi lángok oltásával gyakorolhatják a tűzoltó készülék használatát, akiket a gyermekek vidám szurkolásukkal bíztatnak.
 
Tűzoltó nap” programcsomagjai: (Minimum létszám 80 fő / intézmény, alatta egyedi egyeztetés szerint)
  • - Teljes program: 700 Ft/ fő (Játékos benti foglalkozás a csoportszobában, Beöltözés tűzoltónak, Tűzoltóautó és felszerelés bemutató, Beülés a tűzoltóautóba, Tűzoltási gyakorlat)
  • -  Csak kinti program: 600 Ft/fő (Beöltözés tűzoltónak, Tűzoltóautó és felszerelés bemutató, Beülés a tűzoltóautóba, Tűzoltási gyakorlat)
 
  Fotózási lehetőségek: (A programcsomagok mellé ingyenesen választhatóak)
 
  • -Teljes fotózás: Egyéni képet, csoportképet és életképeket készítünk, amit a szülők a weboldalunkon rendelhetnek meg.  A teljes fotózás esetén mindenki saját fényképes szolgálati igazolványt kap ajándékba, aminek a kódjával egy ajándék csoportképet is választhatnak a szülők a weboldalon.
  • - Csak csoportképes fotózás: Csak csoportképet készítünk, amiből az óvodában rendelhetnek a szülők egy egyszerű rendelő papír kitöltésével. A rendelések átadása és fizetése az intézményben történik.  A csoport termékcsomagot kap ajándékba (bögre, kirakó, naptár, 4 db csoportkép)       
Időpont egyeztetés, további információ:  Vay Gergely 06-70-382-28-82
 
Fényképek megtekintéséhez kattints ide:  
 
 
 
 
 
 
 
 Merre jártunk eddig?
 
 
 

Elérhetőségeink

Keress minket

Székhely

1031 Bp, III.ker. Amfiteátrum utca 10.
(Bolt: 1031, Bp. III.ker. Torma Károly u 1)

Telefon

Bolt: 06-1/609-66-46
Főni: 06-70/382-2882

E-mail

info@szomjoltosag.hu
vaygergely@gmail.com

Kövessen Minket
Copyright © 2015 szomjoltosag.hu - Minden Jog Fenntartva!