Webshop
Kosár tartalma (0)
Adatok megadása
Véglegesítés
Következő lépés

Tűzoltóruha (kabát+nadrág, fényvisszaverős névtáblával)

Katt a nagyításhoz
Ár: 14 000 Ft (10 220 Ft + ÁFA)

Elérhetőség:
Raktáron

Gyermek tűzoltó ruha mindennapi használatra.

Ruha méret:
Bélés:
Névtáblára név:
Rendelendő mennyiség:
1 db
Gyermek tűzoltó ruha mindennapi használatra.
 
Eddigi kis tűzoltó vásárlóink büszkén viselik ruháinkat a hétköznapok során. Vigyázat! Viselőjük hamar hozzászokik a tűzoltókat övező feltűnéshez és elismeréshez. Ugyanakkor  a kis Tűzoltóknak be kell tartani a hivatáshoz méltó viselkedési normákat: Szót fogadni előljárójának, segíteni a bajba jutottakat. 
 
Ára:  Legkisebb ruhánk ára: 14.000 ( 92-es méret). Nagyobb ruháink méretenként 500 Ft-tal kerülnek többe. A ruha szett ára tartalmazza a kantáros nadrágot, a kabátot, 1 névtáblát, és a Tűzoltóság hátfeliratot is. 
 
Megvásárolható ruháink mellett jelmez bérlésre is van lehetőség webshopunkban. 3500 Ft/ alkalom ( kabát,nadrág, tűzoltó sisak) 
 
Ruháink minősége és felszereltsége: Tudjuk, hogy a kis Hősök öltözéke mindig különleges igénybevételnek vannak kitéve, éppen ezért a legkíválóbb kevertszálas anyagból készítjük, a nadrágon pedig külön gyöngyvászon térdvédőt alakítottunk ki.  A ruha külső anyaga vízhatlan szövet, gallérjában rejtett kapucni található.  A fényvisszaverő és a láthatósági csíkoknak köszönhetően gyermeke még rossz látási viszonyok között is mindig látható, és biztonságban van. A  fényvisszaverő TŰZOLTÓSÁG hátfelirattal és a fényvisszaverő névtáblával lesz igazán vagány és egyedi. Mivel gyorsan nőnek a gyermekek, ezért a ruhába +1 méret van felhajtva. A ruha minősége olyan, hogy kinövés után is tovább ajándékozható, csak a tépőzáras névtáblát kell cserélni.  
 
Méretezés: Gyermek ruháinkat 10 féle méretben gyártjuk, hogy mindenki megtalálja azt, ami sokáig jó lesz. A ruháinkat +1 mérettel nagyobbra varrjuk, majd a kabát és nadrág végét visszahajtva felvarrjuk. Így kinövés esetén a felhajtott részt le lehet bontani, és így tovább hordható. ( pl a 110 esként vett ruha 116-ossá alakítható)
 
Bélés: Polár és vászon béléssel is készítjük:

Polár bélés : Azoknak ajánljuk, akik egy vagány és minőségi téli-átmeneti ruházatot keresnek gyermeküknek..( De csak akkor, ha viselője képes lesz a lakásban levenni, mert ott meleg lesz.)
 
Vászon bélés: Tűzoltó őrülteknek, akik télen-nyáron ebben lesznek, valamint azoknak, aki lakásban, vagy farsangi jelmezként is használni szeretnék.  

Egyedi névtábla: A ruha ára tartalmazza a fényvisszaverő névtáblát, ezért kérjük a megjegyzés rovatba megírni viselője nevét.  Amennyiben hímzett névtáblát szretnétek azt külön kell megrendelni, melynek az árát a ruha ára nem tartalmazza, így annak költsége 990 Ft/ db. 
 
Hátfeliratozás: A TŰZOLTÓSÁG hátfeliratot tartalmazza a ruha ára. Ezen felül kérhető település név is rá + 1690 Ft-ért

Készleteink, szállítási határidő:

Névtáblák elkészítése:  Az egyedi fényvisszaverő névtáblákat, a megrendelést követően azonnal el tudjuk készíteni, így nem kell napokat várni a hímzésre. Amennyiben hímzett névtáblát szretnétek azt külön kell megrendelni, melynek az árát a ruha ára nem tartalmazza, így annak költsége 990 Ft/ db.
 
Készlet: Gyermek ruháinkat 20 féle kivitelben készítjük (10 méret, 2 fajta béléssel), és hetente varratjuk. Sürgős esetben telefonos egyeztetést javaslunk. (PL: Ha épp nincs, előre vesszük a varratásnál)
   
Átvétel:
 
Házhoz szállítással: 990 Ft-ért,

Személyes átvétel: III. Torma Károly utca 1 átvevő pontunkon.
 
 
 
Figyelmeztetés!  Az általunk gyártott gyermek tűzoltó ruhának (a viselőjéhez hasonlóan) lángálló képessége nincs, ezért mindkettőt tartsa távol a tűztől. 
 
Érdeklődés: 
vaygergely@gmail.com

Elérhetőségeink

Keress minket

Székhely

1031 Bp, III.ker. Amfiteátrum utca 10.
(Bolt: 1031, Bp. III.ker. Torma Károly u 1)

Telefon

Bolt: 06-1/609-66-46
Főni: 06-70/382-2882

E-mail

info@szomjoltosag.hu
vaygergely@gmail.com

Kövessen Minket
Copyright © 2015 szomjoltosag.hu - Minden Jog Fenntartva!