Webshop
Kosár tartalma (0)
Adatok megadása
Véglegesítés
Következő lépés

Tűzoltókabát (fényvisszaverős névtáblával)

Katt a nagyításhoz
Ár: 9 000 Ft (6 570 Ft + ÁFA)

Elérhetőség:
Raktáron


Ruha méret:
Bélés:
Megjegyzés:
Rendelendő mennyiség:
1 db
Gyermek tűzoltó kabát, mindennapos használatra.

Ára:  Legkisebb kabátunk ára: 9.000 ( 92-es méret). Nagyobb ruháink méretenként 500 Ft-tal kerülnek többe. Az ár a kabáton kívűl 1 db névtáblát, és a Tűzoltóság hátfeliratot is tartalmaz. 

Ruháink minősége és felszereltsége: Tudjuk, hogy a kis Hősök öltözéke mindig különleges igénybevételnek vannak kitéve, éppen ezért a legkíválóbb kevertszálas anyagból készítjük.  A ruha külső anyaga vízhatlan szövet, gallérjában rejtett kapucni található.  A fényvisszaverő és a láthatósági csíkoknak köszönhetően gyermeke még rossz látási viszonyok között is mindig látható, és biztonságban van. A  fényvisszaverő TŰZOLTÓSÁG hátfelirattal és a fényvisszaverő névtáblával lesz igazán vagány és egyedi. Mivel gyorsan nőnek a gyermekek, ezért a kabát ujjába +1 méret van felhajtva. A ruha minősége olyan, hogy kinövés után is tovább ajándékozható, csak a tépőzáras névtáblát kell cserélni.  
 
Méretezés: Gyermek ruháinkat 10 féle méretben gyártjuk, hogy mindenki megtalálja azt, ami sokáig jó lesz. A ruháinkat +1 mérettel nagyobbra varrjuk, majd a kabát végét visszahajtva felvarrjuk. Így kinövés esetén a felhajtott részt le lehet bontani, és így tovább hordható. ( pl a 110 esként vett ruha 116-ossá alakítható)
Bélés: Polár és vászon béléssel is készítjük:
Polár bélés : Azoknak ajánljuk, akik egy vagány és minőségi téli-átmeneti ruházatot keresnek gyermeküknek..( De csak akkor, ha viselője képes lesz a lakásban levenni, mert ott meleg lesz.)
 
Vászon bélés: Tűzoltó őrülteknek, akik télen-nyáron ebben lesznek, valamint azoknak, aki lakásban, vagy farsangi jelmezként is használni szeretnék.  
Egyedi névtábla: A kabát ára tartalmazza a fényvisszaverő névtáblát, ezért kérjük a megjegyzés rovatba megírni viselője nevét. 
 
Hátfeliratozás: A TŰZOLTÓSÁG hátfeliratot tartalmazza a ruha ára. Ezen felül kérhető település név is rá + 1690 Ft-ért
Készleteink, szállítási határidő:
Névtáblák elkészítése: Az egyedi fényvisszaverő névtáblákat, a megrendelést követően azonnal el tudjuk készíteni, így nem kell napokat várni a hímzésre. Amennyiben hímzett névtáblát szretnétek azt külön kell megrendelni, melynek az árát a ruha ára nem tartalmazza, így annak költsége 990 Ft/ db.
Ha farsangra kell, kérjük írjátok meg, hogy mikor lesz a farasang., mert ha az adott méretű ruha nincs készleten , és nem készül el addigra, akkor külön térítés nélkül küldünk egy jelmezt, amíg elkészül a saját.
 
Készlet: Gyermek ruháinkat 20 féle kivitelben készítjük (10 méret, 2 fajta béléssel), és hetente varratjuk. Sürgős esetben telefonos egyeztetést javaslunk. (PL: Ha épp nincs, előre vesszük a varratásnál)
   
Átvétel:
 
Házhoz szállítással: 990 Ft-ért,
Személyes átvétel: III. Torma Károly utca 1 átvevő pontunkon.


Figyelmeztetés!  Az általunk gyártott gyermek tűzoltó ruhának (a viselőjéhez hasonlóan) lángálló képessége nincs, ezért mindkettőt tartsa távol a tűztől. 
 

Elérhetőségeink

Keress minket

Székhely

1031 Bp, III.ker. Amfiteátrum utca 10.
(Bolt: 1031, Bp. III.ker. Torma Károly u 1)

Telefon

Bolt: 06-1/609-66-46
Főni: 06-70/382-2882

E-mail

info@szomjoltosag.hu
vaygergely@gmail.com

Kövessen Minket
Copyright © 2015 szomjoltosag.hu - Minden Jog Fenntartva!